Συνάντηση Λαδόπουλου με κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.


Ομάδα κτηνοτρόφων, με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου  του Δικτύου Μετακινουμένων Κτηνοτρόφων, κ. Μπαϊραχτάρη Γ. Αργυρίου, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικού τομέα, κ. Λαδόπουλο Γιώργο,  και έθεσε το θέμα της ύδρευσης των κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή Μικρού και Μεγάλου Καλαμακίου στην κτηματική περιφέρεια Δαμασίου.

Οι κτηνοτρόφοι τόνισαν στον κ. Λαδόπουλο την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης παρέμβασης για τη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεών τους και επισήμαναν την απόγνωσή τους για την ανυπαρξία των απαιτουμένων ενεργειών από την πλευρά της Πολιτείας.
Από την πλευρά του, ο κ. αντιπεριφερειάρχης κατανόησε τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του για την υλοποίηση των απαραιτήτων έργων, αφού μάλιστα υπάρχει στην υπηρεσία της Περιφέρειας και η μελέτη του αιτουμένου έργου, η οποία και θα επικαιροποιηθεί.
Όπως τόνισε, μάλιστα, ο κ. Λαδόπουλος η μελέτη του έργου θα περάσει τάχιστα στο γραφείο του κ. Αγοραστού, προκειμένου να δοθεί και η τελική έγκριση του περιφερειάρχη.
Οι παραγωγοί αποχώρησαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, καταθέτοντας τη βεβαιότητά τους για την τελική πραγμάτωση των επιδιώξεών τους.
Έτσι ευχαριστούν εκ των προτέρων την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας για το ειλικρινές ενδιαφέρον της και την ανυπόκριτη υποστήριξη που συνάντησαν.
ΔΑΜΑΣΙ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας