Στην Ομοσπονδία Κρέατος Δύο Τυρναβίτες


Δύο Τυρναβίτες εξελέγησαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κρέατος (Π.Ο.Ε.Κ.). Πρόκειται για τον κ. Απόστολο Μπότη ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος της Ομοσπονδίας για πολλαπλή φορά και συνεχώς από το 2002 και τον γενικό γραμματέα κ. Άρη Μεϊντή ο οποίος είναι πρόεδρος του Σωματείου Εκδοροσφαγέων Τυρνάβου για 5η θητεία και νεοεκλεγμένος στην Ομοσπονδία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κρέατος «Η Ένωσις» αντιπροσωπεύει περίπου 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 1.500 περίπου μέλη και εκπροσωπεί εκδοροσφαγείς, πτηνοσφαγείς, αλλαντοτεχνίτες, υπαλλήλους κρέατος (κρεοπωλεία) κ.ά.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο του 22ου Τακτικού Συνεδρίου. Οι δύο Τυρναβίτες είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι από τη Θεσσαλία και με χθεσινή δήλωσή τους στην «Ε» σημειώνουν ότι εκπροσωπούν ομάδες εργαζομένων οι οποίοι κύριο μέλημά τους έχουν όχι απλά την εξυπηρέτηση των καταναλωτών αλλά και σε ένα μεγάλο βαθμό και την προστασία της υγείας τους, αφού οι εργασίες έχουν να κάνουν και με την επεξεργασία και την ποιότητα των προϊόντων κρέατος.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναλυτικότερα η σύνθεση της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: Πρόεδρος Απόστολος Μπότης (Τύρναβος), αντιπρόεδρος Α΄ Γέωργιος Σισμανίδης (Αθήνα), αντιπρόεδρος Β’ Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Ορεστιάδα), γενικός γραμματέας Άρης Μεϊντής (Τύρναβος), αν. γ. γραμματέας Παρίσης Τάλλας (Σέρρες), ταμίας Ελευθέριος Στούμπος (Αθήνα), έφορος Βασίλειος Παρταλης ( Σέρρες),.

Σύμβουλοι Ιωάννης Δαβανέλος (Λαμία), Θεόδωρος Κασάμπαλης (Σέρρες), Δημήτριος Ρεμπετσιώτης (Κιλκίς), Κων. Σταμούλης (Φιλιππιάδα), Νίκος Κατσαντώνης (Γρεβενά) και Νικόλαος Σίμος (Χρυσούπολη).

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Γεώργιος Δαχτυλίδης, Μιχαήλ Σίψης και Κων. Σουλιώτης.

Οι θητείες της διοίκησης και της εξελεγκτικής επιτροπής έχουν τριετή διάρκεια.Οι Τυρναβίτες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρέατος κ. Απόστολος Μπότης, πρόεδρος και Άρης Μεϊντής γενικός γραμματέας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») – Του Κώστα Τσόλα

Πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google