Ο Δήμαρχος Τεμπών για την ημέρα της γυναίκας .

ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
8 Μαρτίου – μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα της προσφοράς, των πολλών ευθυνών και πολλαπλών ρόλων.
Η σημερινή ημέρα αποτελεί ευκαιρία αναγνώρισης της δύναμης και προόδου κάθε γυναίκας, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και ταυτόχρονα ευκαιρία σεβασμού για εκείνη .
Η γυναίκα είναι η μάνα, η γιαγιά, η σύντροφος, η σύζυγος, η φίλη, η εργαζόμενη, η συνάδελφος. Είναι εκείνη που μέσα από αγώνες κατάφερε να κατοχυρώσει τη συμμετοχή της με ίσους όρους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για τα αυτονόητα.
Ως Δημοτική Αρχή τιμούμε τους αγώνες των γυναικών, ενδυναμώνουμε το ρόλο και τη θέση τους στη λήψη αποφάσεων και στην κοινωνία μας, στηρίζουμε τη γυναίκα  μέσα από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας και τις δομές μας “Κέντρο Κοινότητας,ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό  Παντοπωλείο,Παιδικοί Σταθμοί,Βοήθεια στο σπίτι, δίνοντας προτεραιότητα  στην γυναίκα την άνεργη, τη χαμηλά αμειβόμενη, την ανασφάλιστη, τη μητέρα ,τη συνταξιούχο ,την πολύτεκνη , την κακοποιημένη.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν , η ημέρα αυτή να είναι ημέρα αισιοδοξίας και προοπτικής για μια κοινωνία πιο δίκαιη, με περισσότερη ανθρωπιά και αξιοπρέπεια για όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Χρόνια Πολλά !!!
Ο Δήμαρχος Τεμπών
Κωνσταντίνος Κολλάτος

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12683 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*