Διοργάνωση ομιλίας για την ημέρα της γυναίκας.


Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών διοργανώνει ομιλία την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στηναίθουσα του Δημαρχείου Γόννων με θέμα: «Η διατροφή στη σύγχρονη γυναίκα», μεομιλητή τον κ. Μόλα Ελευθέριο, Διατροφολόγο- Διαιτολόγο.

Συντονιστές της συγκεκριμένης δράσης κοικοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών κα  Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία.

Προσκαλούμε όλες τις γυναίκες του Δήμου Τεμπών ναπαρευρεθούν στην ομιλία για να ενημερωθούν για θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά στην διατροφή τους και κατ’ επέκταση στην φροντίδα της επιδερμίδας τους. Η ομιλία θα αποτελείται από πολλές ενότητες που αφορούν τις αλλαγές στο γυναικείο σώμα, την σημασία της διατροφής στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, την εμμηνόπαυση, τα συχνά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το γυναικείο φύλο, το ασβέστιο και ο ρόλος του στη γυναίκα, κάποια διατροφικά tips για υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά καθώς για την υγιεινή και την οργάνωση των τροφίμων.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

Pin It on Pinterest