Άστραψε και βρόντηξε ο Αγοραστός κατά Σπίρτζη


Άστραψε και βρόντηξε ο Αγοραστός κατά Σπίρτζη

Την οξεία αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Χρ. Σπίρτζη, κατά τη διάρκειας της επίσκεψης του στις πληγείσες από τις βροχοπτώσεις περιοχές της Μαγνησίας, της Λάρισας και των Τρικάλων.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπίρτζης καταλόγισε στον κ. Αγοραστό απραξία όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων, έλλειψη συνεννόησης με τους Δήμους αλλά και επιλεκτική μεταχείριση τους.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, σήκωσε τους τόνους και υποστήριξε πως «ο υπουργός και η κουστωδία του ήρθαν στην περιοχή με σκοπό να εξαπολύσουν επίθεση στην Περιφέρεια, έχοντας κακή πληροφόρηση από ορισμένους που στόχο έχουν να πλήξουν την Περιφέρεια και το έργο της.»
Μάλιστα με εντολή του κ. Αγοραστού το πρωί τα συνεργεία της Περιφέρειας σταμάτησαν τις εργασίες που εκτελούσαν στον ανατολικό Πήλιο καθώς όπως ανέφερε » σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σπίρτζη τα αναλαμβάνει πλέον όλα το υπουργείο και η ΕΥΔΕ, μια υπηρεσία που ανέλαβε και ακόμη δεν έχει τελειώσει το φράγμα της Γυρτώνης και τον περιφερειακό του Βολου»΄
Ο κ. Αγοραστός σημείωσε επίσης πως επανειλημμένα αλλά μάταια, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπουργό ενόψει της επίσκεψης του στη Θεσσαλία.
Πάντως σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τελικά επικοινωνία των δυο ανδρών, στην οποία φαίνεται ότι έπεσαν οι τόνοι και έτσι οι εργασίες αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές από τα συνεργεία της Περιφέρειας συνεχίζονται ενώ πιάνουν δουλειά και τα κλιμάκια του υπουργείου.

ΝΕΥΡΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΣΠΡΙΤΣΗΣ

Πηγή: ert.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας