Τρόφιμα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Περιοχής Συκουρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.Τα τρόφιμα παρέλαβε ο πρόεδρος του Κοιν.Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας απο τα γραφεία του Κυνηγετικού  Συλλόγου.
Ο κ.Ζάρρας ευχαρίστησε τον Κυνηγετικό Σύλλογο περιοχής Συκουρίου όπως επίσης και τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Γεώργιο Μπέλτσιο και το Δ.Σ για την πράξη τους αυτή να στηρίξουν με αυτή την κίνηση τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες,συλλόγους και επιχειρήσεις από τον τόπο μας.
Η ανταπόκριση όλων των φορέων,απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας,μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Το παρόν έδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Νταφούλης,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Χρήστος Κακαγιάννης,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ του κυνηγετικού συλλόγου περιοχής Συκουρίου .

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου  μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του Δ.Τεμπών και στο τηλέφωνο 2495350400.

ximos 300X250 - Ακόμη ένας δραστήριος σύλλογος στήριξε με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ ΤΕΜΠΩΝ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *