“Οι αγρότες του Τυρνάβου περιμένουν έργα και όχι αυτάρεσκες φωτογραφίες αντιδημάρχων”

Ανακοίνωση της “Δράσης Πολιτών” του Δήμου Τυρνάβου του κ. Στ. Ροντούλη

Μετά από διαμαρτυρίες ενδιαφερομένων αγροτών, κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” προχώρησε σε μια επιτόπια έρευνα του αγροτικού οδικού δικτύου σε Αμπελώνα και Αργυροπούλι.

Η κατάσταση του δικτύου ήταν πράγματι τραγική και μάλιστα σε δεκάδες σημεία ελλόχευαν κίνδυνοι για την ασφάλεια οδηγών και οχημάτων, καθιστώντας την πρόσβαση των αγροτών στα χωράφια τους μια μικρή περιπέτεια.
Μετά το πέρας των επισκέψεων, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιος Ροντούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ενώ κάποιοι κορδακίζονται με φωτογραφίες στις εφημερίδες, το αγροτικό οδικό δίκτυο στο Δήμο Τυρνάβου είναι σε άθλια κατάσταση και δικαίως προκαλεί τις οργίλες αντιδράσεις των αγροτών.
Αψευδής μάρτυρας των διαπιστώσεών μας οι φωτογραφίες, που δείχνουν χωρίς φτιασιδώματα την επικρατούσα κατάσταση. Εμφανώς, κάποιοι αρκούνται στη φτηνή προπαγάνδα, για να συσκοτίσουν την αλήθεια, όμως η πραγματικότητα δεν κρύβεται και στο τέλος εκδικείται τους παραχαράκτες της.
Καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι κύριοι της δημοτικής αρχής να αφήσουν τα αυτάρεσκα φωτογραφικά ενσταντανέ και να κάνουν πραγματική δουλειά, γιατί οι αγρότες τούς πήραν χαμπάρι και πλέον δε  μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν”.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΣ
ΔΡΟΜΟΣ
ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
AMBELON
AMBELON LARISSA
LARISSA AMPELWNAS
AMBELON LARISSHS
VRYOTOPOS AMBELON

Pin It on Pinterest