Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 130.000 ευρώ πραγματοποιούνται άμεσα, μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου και τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της πράξης θα εκτελεστούν εργασίες για τη συντήρηση του ξύλινου δαπέδου – παρκέ, με εμβαδόν 1.300 τ.μ με βερνίκο – χρωματισμούς και διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση επιδαπέδιων κλιματιστικών ψύξης/θέρμανσης, αποξήλωση και επανατοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων πλαγιοκάλυψης, τοποθέτηση πετασμάτων πλαγιοκάλυψης τύπου sandwich, εξωτερικοί και εσωτερικοί χρωματισμοί καθώς και εργασίες υγρομόνωσης της στέγης των αποδυτηρίων και της μεταλλικής οροφής και αντικεραυνική προστασία.
Αναφερόμενος στο έργο ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης σημειώνει πως το έργο, σε συνέχεια αντίστοιχου έργου που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα, υπογραμμίζει το διαρκές ενδιαφέρον και την ευαισθησία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου για τους χώρους άθλησης.
Για πρώτη φορά από την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνονται εργασίες εκσυγχρονισμού και αποκατάστασης προβλημάτων με στόχο η άθληση των συνδημοτών μας να γίνεται μέσα από τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κλείνοντας ο δήμαρχος Τυρνάβου ανέφερε πως ευχαριστεί τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για το διαρκές ενδιαφέρον του, τον υπεύθυνο Αθλητικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Στέλιο Δημότσιο καθώς και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού κ. Κώστα Χρυσοβέργη για την ιδιαίτερη προσέγγιση και φροντίδα σε ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΡΓΑ

Πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”