Πέθανε δίχρονο αγοράκι στα Τρίκαλα

ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΓΟΡΑΚΙ, ΠΕΘΑΝΕ


Μία θλιβερή είδηση συγκλονίζει την Τρικαλινή κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ένα αγοράκι μόλις δύο ετών με τα αρχικά Δ.Κ., άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλωναπό τους ίδιους τους γονείς του, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα. Από τηνομάδα υποδοχής και το team του Αναισθησιολογικού, έγινε μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης, περίπου μιας ώρας. Όμως δεν έγινε το «θαύμα».


Το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Απαρηγόρητοι οι γονείς και οι παππούδες του άτυχου παιδιού, μη θέλοντας να πιστέψουν πως έχασαν το αγγελούδι τους, ξενύχτησαν στο Νοσοκομείο ελπίζοντας σε ένα θαύμα…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδάκι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτό που ανέφεραν οι γονείς, ήταν πως πιο νωρίς έφαγε ένα γιαουρτάκι και έκανε εμετό. Ξαφνικά χωρίς άλλο λόγο, το παιδάκι έσβηνε στην αγκαλιά των γονιών του. Η οικογένεια διαμένει στον οικισμό των Ρομά στο Κηκάκι Τρικάλων.

Άνδρες της Α.Δ. Τρικάλων πήραν καταθέσεις για το συμβάν από τους γονείς και το περιβάλλον της οικογένειας, καθώς και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Φως στην αιτία θανάτου θα δώσει η νεκροψία που έχει παραγγελθεί και θα γίνει σήμερα.

ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΓΟΡΑΚΙ, ΠΕΘΑΝΕ

Πηγή:  trikalaola.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest