Καπετάνος για ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Σας αφήνουμε στη μιζέρια σας

Δήλωση – Απάντηση κ. Χρήστου Καπετάνου, προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας:

Με έκπληξη διαπίστωσα πως ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας εξέδωσε χτες, μία άκρως εριστική ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τη ΝΟΔΕ Λάρισας για «ακροδεξιό εκτροχιασμό», προβαίνει δε σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και αναληθείς κατηγορίες κατά του Αντιπροέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Μου προκαλεί εντύπωση που ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αντί να ασχοληθεί με καυτά ζητήματα, όπως το Σκοπιανό, την ένταση με την Τουρκία, τις παραιτήσεις του ζάμπλουτου ζεύγους υπουργών του, τα 3 στελέχη της συγκυβέρνησης που αιτήθηκαν και αυτά επιδότηση ενοικίου, στοχεύει τη ΝΔ κεντρικά αλλά και ευθέως τη ΝΟΔΕ Λάρισας σε τοπικό επίπεδο και στρέφεται προσωπικά εναντίον μου. Η επίθεση αυτή, αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο, πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Νομό Λάρισας ήτοι, ΝΟΔΕ-Βουλευτές-Στελέχη, παράγει απτό και σημαντικό έργο.
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καταλάβετε το και μην πανικοβάλλεστε. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι Τοπικές μας οργανώσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν τη μόνη λύση για έξοδο, από τα αδιέξοδα που παράγει η εγκληματική πολιτική που ακολουθείτε, που πλέον έχει χάσει και κάθε ηθικό της υπόβαθρο.

Σας αφήνουμε στη μιζέρια σας. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει…