Γλέντησαν τα Κούλουμα οι Λαρισαίοι. (Φώτο)

Χιλιάδες Λαρισαίων βρέθηκαν την Καθαρή Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριοα της Νεάπολης, όπου ο Δήμος Λαρισαίων διοργάνωσε την κεντρική εκδήλωση για την Καθαρή Δευτέρα.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και από νωρίς κατέκλυσαν το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, για να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό ελληνικό λαϊκό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε με την συμβολή των κορυφαίων μουσικών συν’ολων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και ειδικότερα τη Λαϊκή και την Παραδοσιακή ορχήστρα, με τους Σπύρο Καβαλιεράτο, Βαγγέλη Τσιαπλέ, Αλέξανδρο Τσιωνά, Μαρία Δεληγιάννη, Κώστα Δεδούση, Ρήγα Μακρόπουλο, Κώστα Παπαδημητρίου, Απόστολο Μαυραντζά και Γιώργο Δεληγιάννη.

  • Στους Λαρισαίους προσφέρθηκαν παραδοσιακή φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, από τους μαθητές τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σεφ του τμήματος μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, από το πρωί επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις όπως στην Τερψιθέα, την Αμυγδαλέα και την Ραχούλα, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στο γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΙΕΚ, ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟς

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ