Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Τύρναβο – Η Μεγάλη Παρέλαση και αύριο μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί.

Κυριακή 18.02.2018
* Χοροί και διασκέδαση από το σύλλογο Χαριλάου Θεσσαλονίκης στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου στις 11:00πμ
* Συνεχίζουμε με μουσική και άφθονο γέλιο με το συγκρότημα ‘Jonny Deep & the Bandanas’ από τη Θεσσαλονίκη στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 12:30μ.
* Το μουσικό σχήμα PARANAUE μας ξεσηκώνει στους δρόμους της κεντρικής παρέλασης, 5.30μμ.
* Η Μεγάλη Παρέλαση στις 6.30μμ.
* Οι ΙΜΑΜ BAILDI εμφανίζονται στην κεντρική εξέδρα στην πλατεία του Τυρνάβου, 9.30μμ.
* Τα χάλκινα παίζουν στους δρόμους και στην πλατεία της πόλης μέχρι το πρωί!
* Τρελές καταστάσεις στο «café ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ». Ο Δημήτρης Ντάλλας και ο DJDim Sempas (back to back) μπαίνουν στο κλίμα της πόλης και σας ανεβάζουν στα τραπέζια.
* ΤΟΥΝΑΜΙ… Το μεγαλύτερο show μόδας είναι εδώ και έχει σκοπό να κάνει χαμό!!! Μετά την πασαρέλα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο fashion gala στο «cafe Block 10».Όλες οι Τουνάρες θα είναι εδώ.
* Λίγο πριν την παρέλαση όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «café Hangover»…Τα φλαμίνγκο ετοιμάζονται να ‘πετάξουν’ στο μεγάλο Τυρναβίτικο καρναβάλι… επιστρέφουν για να τα σπάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον αγαπητό μας dj Λαέρτη!!!
* Τα ΤΣΑΡΙΚΑ ΜΠΟΛΣΟΙ δίνουν ραντεβού στο «café Ναυάγιο» πριν τη μεγάλη παρέλαση και ετοιμάζονται για μια φαντασμαγορική εμφάνιση. Επιστρέφουν μετά τη μεγάλη παρέλαση για να τα σπάσουν χορεύοντας μέχρι το πρωί.
* Βig parade party H μεγάλη παρέλαση του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2018 ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Groupie art bar».
* Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο τρελοκαπέλας και η Αλίκη έρχονται από την χώρα τους στις 16:00 στο «café ΘΕΜΑ» για να μας οδηγήσουν σε ένα τρελό και ξέφρενο χορό λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης. Επιστέφουμε μετά το τέλος της παρέλασης στον τόπο του εγκλήματος για ένα ατελείωτο ξεφάντωμα.
* Από τη Μύκονο στον Τύρναβο!!! Μετά την παρέλαση το Cucci bar υποδέχεται τον DJ Seini ο οποίος υπόσχεται πολλά “Ξημερώματα” και λίγα “Δικαιώματα”.
* Οδός Ονείρων. Ζωντανή μουσική με τους Βαϊοπούλου Ειρήνη (τραγούδι), Φουκαλά Χρήστο (μπουζούκι), Κράια Πάνο (τραγούδι), Κατσαβάκη Δημήτρη (τραγούδι, κιθάρα).

Καθαρή Δευτέρα 19.02.2018
* Το παραδοσιακό έθιμο του Μπουρανί αναβιώνει στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Γαϊτανάκι Μπουρανί και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, 11:00πμ. Και από το μεσημέρι και μετά το Γαϊτανάκι Μπουρανί συνεχίζει στην πλατεία Αγοράς με δρώμενα και πειράγματα της ημέρας.
* Τυρναβίτικα έθιμα και το δρώμενο του Μπουρανί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο,11:00πμ.
* Οι PARANAUE στους δρόμους του Τυρνάβου σε ένα ρυθμικό και χορευτικό show, 1.00μμ.
* Ορχήστρα με χάλκινα περιδιαβαίνει τους δρόμους της πόλης. Χορεύουμε σε παραδοσιακούς ρυθμούς και διασκεδάζουμε στο κλίμα της ημέρας.
* Κούλουμα, χοροί και τραγούδια στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα.
* Παραδοσιακά Κούλουμα – Γαϊτανάκι, χοροί και τραγούδια σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου.
* Εμείς εδώ στον Τύρναβο «την έχουμε μεγάλη» γι’αυτό και τη γιορτάζουμε στις 19 και πάλι. Μπουρανί, γέλιο και διασκέδαση στο «café EΝ ΤΥΡΝΆΒΩ»
* ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ…ΤΟ Μπουρανί και της Τουνάρας το….γοβάκι το βυσσινί! Καθαρά Δευτέρα , φαλλοί, Τουνάρες και ο μοναδικός Dee Jay ZA. Τα υπόλοιπα από κοντά…πολύ κοντά…»café Block 10»
* Εκεί στον Όλυμπο που’χει 2 μέτρα χιόνι σε γ… και μου έλεγες…..τα υπόλοιπα από νωρίς στο μονόδρομο του «cafe Hangover» παρέα μας για ακόμα μια φορά το MIX&MATCH και ο γνωστός Νίκος Σκούφας για να αποχαιρετήσουμε τις απόκριες. Πίνουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε.
* Με το μπρε-μπρε το μπουρανί οι κύκνοι και οι τσάροι ξεφαντώνουν για τελευταία φορά πριν επιστρέψουν στη μακρινή Ρωσία στο «café Ναυάγιο».
* Την Καθαρά Δευτέρα αναβιώνουμε τα διονυσιακά έθιμα με τα παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής με την επιμέλεια του DJ Αχιλλέα Παπαβασιλείου από το πρωί ως αργά το βράδυ. Καλή Σαρακοστή με μπουρανί και της Χαράτσινας το μ…στο «cafe ΘΕΜΑ». Σας περιμένουμε.
* ‘Afternoon party’ στο «Groupie art bar» με καλεσμένη την μοναδική dj της Θεσσαλονίκης Άννα Μαρία Παπαγιάννη(house music, afro house)
* Μπρε Μπρε το μπουρανί και το Cucci θα καεί. Γιορτάστε την σαρακοστή στο Cucci bar με τσίπουρο-κρασί και εκλεκτά μεζεδάκια και από το μεσημέρι κοντά μας οι ‘Σαμολαδαίοι’ με άρωμα παράδοσης και όχι μόνο.