Στην τελική ευθεία για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι – Μπουρανί 2018

Στην τελική ευθεία για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι Μπουρανί 2018, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις, ενώ και φέτος πάνω από 3.000 καρναβαλιστές και περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες τον Δήμο Τυρνάβου και θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.


Πέμπτη 15.02.2018
* Masque party των Εκπαιδευτικών Κέντρων «Δάσιου Σταυρούλα – Ορίζοντες», στις 17.00 στο Αργυροπούλι.
* Πέμπτη βράδυ, θα σου πω μια ιστορία, κατάλαβε το, γιατί, μαζί ανεβαίνουμε και πετάμε ψηλά, μόνο μαζί σας! Ένα επικό live show με special guest έναν από τους πιο αγαπημένους έλληνες τραγουδιστές.. κοντά μας ο ένας και μοναδικός Ηλίας Βρεττός! Δεν το χάνεις!!! Café Block 10 στις 23:00
* Τη βραδιά αφήνουμε στο Χρήστο Μενιδιάτη να μας απογειώσει. Μαζί του ο γνωστός Διογένης στο «café Hangover» στις 23:00
* CULT LIVE PARTY 90’s 00’s υποδεχόμαστε για ένα μοναδικό live τον ένα και μοναδικό ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του στο «Groupie art bar».
* Μας πιάνει ζάλη με τους ‘Πεντο…ζάλη’ Στο «café ΘΕΜΑ» κοντά μας θα είναι οι: Φώτης Σιανίδης, Γιώργος Γκασδράνης, Βάσω Μακρή, Παναγιώτης Σδράλης και Παύλος Σιανίδης για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά στις 22:00.

Παρασκευή 16.02.2018
* Masque party των Εκπαιδευτικών Κέντρων «Δάσιου Σταυρούλα – Ορίζοντες», στις 17.00 στον Τύρναβο.
* Masgue Party από το Φροντιστήριο Αγγλικών Π.Μίγα – Α.Λουλέ στο café Hangover στις 16:00.
* Swing μουσική στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου με τους ‘Crazy swingers’ Οτίλια (φωνή), Στέφανο Πάλλα (Τύμπανα), Πέτρο Παλάσκα (πλήκτρα, μπάσο), Δημήτρη Τσιλικόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), Θωμά Παππουλάκο (σαξόφωνο, φλάουτο) και Μιχάλη Μαντέλα (κλαρινέτο, τρομπόνι) στις 19:30.
* Έκαναν πιο όμορφες τις παρασκευές μας πριν τις απόκριες για πολλά χρόνια. Είχαν αποσυρθεί για ένα διάστημα αλλά φέτος επιστρέφουν. Η ομάδα Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου-Ζουλού μας παρουσιάζει ΡΟΥΚου-ΖΟΥΚου και υπόσχεται άφθονο γέλιο στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.
* Στις 16 Φεβρουαρίου έρχεται στο «café ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ» για να «τα σπάσει». Ετοιμαστείτε να μας ακούσουν όλοι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα desks και στα μικρόφωνα από τις 23:30 για το μεγαλύτερο πάρτι του χειμώνα. Εσύ θα είσαι?
* School Carnival Project. To ΓΕΛ Τυρνάβου επιστρέφει στο «café Block 10» για ένα σπέσιαλ μασκέ πάρτι. Φόρεσε τη στολή σου και έλα… στις 23:00
* Ο Θάνος Καλίρης έρχεται να μας παρασύρει σε εποχές 80’s- 90’s στο «café Hangover» στις 23:00
* Disco Party στο Dameflour του «Groupie art bar», επιτυχίες 70’s 80’s από το ελληνικό και ξένο πεντάγραμμο σε ένα πάρτι με ξέφρενο χορό ως το πρωί.
* Στο «café ΘΕΜΑ» έρχεται να μας ταξιδέψει ο Χρήστος Τσουλούφας με το κλαρίνο του σε μια λαικοδημοτική βραδιά συνοδευόμενος από την ορχήστρα του στις 21:00.
* Το Cucci bar υποδέχεται τους Σαμολαδαίους και ξεφαντώνουν σε δημοτικούς και παραδοσιακούς ρυθμούς στις 22:00.
* Ζωντανή μουσική με τους Σαραντό Βασίλη (τραγούδι), Μπαλογιάννη Βασίλη (κλαρίνο), Ζιώζα Σάκη (βιολί), Καλαμπούκα Χρήστο (λαούτο) στην Οδό Ονείρων.


Το πρόγραμμα για το Καρναβάλι – Μπουρανί του Τυρνάβου