Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών

Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών

Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν χθες Τσικνοπέμπτη  οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών καθώς και εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, παρουσία της Δημοτικής Αρχής.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου,τους αρμόδιους  αντιδημάρχους και τους προισταμένους των υπηρεσιών.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος ευχήθηκε καλή χρονιά με γεμάτη υγεία, χαρά, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.  , τόνισε ότι στόχος όλων των εμπλεκομένων στον Δήμο είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η αναβάθμιση και βελτίωση των υποδομών.Ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του δήμου για τη συνεργασία και τους κάλεσε να εντείνουν όλοι μαζί τις προσπάθειες, για να δώσουν περισσότερα πράγματα στην κοινωνία.

Τυχερή υπάλληλος, στην οποία «έπεσε» το φλουρί της πίτας ήταν απο την τεχνική  υπηρεσία του δήμου η κα Βάσω Μπαρμπούτη.
ΤΕΜΠΩΝ - Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών.jpg - Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Την πίτα τους έκοψαν και τσίκνισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Τεμπών
Λάρισα