Έναρξη συναντήσεων στη Λέσχη Ανάγνωσης Ενεργών Πολιτών Λάρισας


Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για το 2018 είχε ως αντικείμενο συζήτησης το έργο της πεζογράφου Ιωάννας Καρυστιάνη. Τα μυθιστορήματα Μικρά Αγγλία, Ο άγιος της μοναξιάς, Σουέλ και Τα σακιά ήταν αυτά που απόλαυσαν και συζήτησαν περισσότερο τα μέλη της Λέσχης, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την ψυχογραφική ικανότητα με την οποία η συγγραφέας ανατέμνει τους μυθοπλαστικούς της ήρωες, πρόσωπα τα οποία τοποθετεί δεξιοτεχνικά στην επικράτεια του «γκρίζου», αφήνοντας μετέωρη οποιαδήποτε αναγνωστική ετυμηγορία σχετικά με την αθωότητα ή την ενοχή τους.

Στην επόμενη συνάντησή μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/2 στις 7:30 μ.μ., στην ΣΤΕΓΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά διαβάζουμε και συζητάμε για το έργο μιας ακόμη σύγχρονης πολυβραβευμένης συγγραφέως, της Ρέας Γαλανάκη.

Μέχρι τότε, ευχόμαστε χαρούμενες Απόκριες και καλές αναγνώσεις!

ΥΓ: Βιβλιογραφία της Ρέας Γαλανάκη μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.biblionet.gr/author/4440/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7,_%CE%A1%CE%AD%CE%B1,_1947-

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google