ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΠΑΡΕΣΥΡΕ

Ελασσόνα: Φορτηγό παρέσυρε 42χρονο


Διερχόμενος πολίτης προσπάθησε να περάσει το δρόμο για να διασχίσει την κατεύθυνσή που είχε παρκαρισμένο προσωρινά το αυτόκινητό του αλλά για κακή του τύχη διερχόμενη νταλίκα στο ύψος του “Mikel” και από την απέναντι πλευρά του καταστήματος, στην Ελασσόνα, τον παρέσυρε με το πίσω δεξί μέρος της καρότσας, με απότελεσμα να τον τραυματίσει πάρα πολύ σοβαρά αφού ο διερχόμενος πολίτης του δρόμου χτύπησε από τη νταλίκα και το δικό του αυτοκίνητο όπως βρισκόταν ανάμεσα όρθιος από τα δύο οχήματα.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Στη συνέχεια κατέρρευσε και οι περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και την Αστυνομία. Η κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτησε, οι γιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον εν λόγω πολίτη και τον οδήγησαν στα Επείγοντα Περιστατικά του Κ.Υ. Ελασσόνας ενώ κατά τη διάρκεια όλης της επιχείρησης διάσωσης, ο οδηγός της νταλίκας βρισκόταν πάνω από τον χτυπημένο πολίτη και κατέθεσε στην Αστυνομία.

Ο εν λόγω τραυματισμένος πολίτης αιμοραγούσε ενώ οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας κατευθείαν ενώ η Αστυνομία κατέγραψε το συμβάν τραυματισμού καθώς και τις ζημιές στο σταματημένο όχημα του πολίτη ενώ ζήτησε από τους πολίτες να απομακρυνθούν, όπως και έγινε, ώστε να αποφορτιστεί το οδικό δίκτυο.

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Πηγή: elassona-city.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest