Η νέα σειρά παραδοσιακών τυριών της Δέλτα έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ, με μία τηλεοπτική καμπάνια, δημιουργία της JWT Athens.

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο τόπος καταγωγής των νέων παραδοσιακών τυριών Δέλτα, η Ελασσόνα Θεσσαλίας. Η ιστορία στο σενάριο ζωντανεύει με τους κάτοικους της περιοχής να γιορτάζουν παραδοσιακά και με περηφάνια το ξεκίνημα αυτής της νέας σειράς τυριών. Με συνδυασμό χιούμορ και λαογραφικών στοιχείων, με φουστανέλες και παραδοσιακές φορεσιές, υπό τους ήχους του κλαρίνου και μέσα από μια σύγχρονη ματιά, η πλοκή ξεδιπλώνεται, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα.

ximos 300X250 - «Τυρί μας και καμάρι μας» - Η νέα διαφήμιση με Λαρισαίους ηθοποιούς στην Ελασσόνα

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος 30 χορευτές παραδοσιακών χορών από τρεις τοπικούς συλλόγους και πάνω από 250 ηθοποιοί και κομπάρσοι ντυμένοι με αυθεντικές, παραδοσιακές τοπικές ενδυμασίες. Την καμπάνια υπογράφει το slogan «Τυρί μας και καμάρι μας !», συνοψίζοντας τη στρατηγική επικοινωνίας και το positioning της νέας σειράς. Την παραγωγή υλοποίησε η Bright Shoe, με σκηνοθέτη τον Πλάτωνα Ανδρονίδη. Η μουσική γράφτηκε ειδικά για την ταινία από τον Παναγιώτη Καλατζόπουλο.

Δείτε την διαφήμιση

Πηγή: marketingweek.gr

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *