ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΤΑΕΚWODO ΤΥΡΝΑΒΟΥ


Στο 1st European President’s Cup for Children που διεξήχθη στο Ζιντελφίγκεν της Γερμανίας 3-4 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 1.300 αθλητών συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος ΤΑΕΚWONDO Τυρνάβου το οποίο έδινε πρόκριση για τα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Παίδων Κορασίδων και WTE Multi European Championships 2018 για ηλικίες μικρότερες των 9-11 χρονών.

Εκεί η Καραδήμου Ειρήνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο -52 και πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό 9-11 χρονών και ο Χατζής Ιωάννης που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος και κατέκτησε κι αυτός το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +65 προκρίθηκε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων. Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και η Καραδήμου Δέσποινα χάνοντας πρίν τα μετάλλια κατακτώντας την πέμπτη θέση. Έτσι για άλλη μια φορά ο Σύλλογος του Τυρνάβου θα δώσει το παρών με αθλητές του σε δυο Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων διακρίσεων.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την πρόκρισή τους καθώς και τον προπονητή Ντιντό Χρήστο που με την εμπειρία του οδήγησε τους αθλητές του σ αυτήν την επιτυχία και τους εύχεται καλή επιτυχία στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 Α.Ο.ΤΑΕΚWODO ΤΥΡΝΑΒΟΥ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google