Τύρναβος: “Βούλιαξε” από κόσμο το Εμμανουήλειο στην κοπή της Βασιλόπιτας του Στ. Ροντούλη.

Η προσέλευση των Τυρναβιτών στη κοπή της Βασιλόπιτας της ” Δράσης Πολιτών” ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

τυρναβος

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

πιτα τυρναβος
Κατασυγκινημένος και καταχειροκροτούμενος ο κ. Ροντούλης αφιέρωσε την εκδήλωση στο Συλλαλητήριο των Αθηνών για τη Μακεδονία, τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει βουβή μπροστά στα μεγάλα εθνικά θέματα.
ΔΗΜΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους αγώνες που δίνει η “Δράση Πολιτών” για τη διαφάνεια στο Δήμο Τυράβου, ανακοινώνοντας ότι το σύνθημα της παράταξης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι το “Φως παντού”.
Σημείωσε επίσης ότι η παράταξή του θα συνεχίσει την προσπάθεια για έναν Δήμο αξιοβίωτο, χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρετικά χρώματα.
ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η εκδήλωση, μάλιστα, μετά την ομιλία του κ. Ροντούλη, περιελάμβανε και βραβεύσεις.
Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΣ” του Τυρνάβου για την κοινωνική του προσφορά, ο μαραθωνοδρόμος Τσικούρας Νίκος για τις αθλητικές του επιδόσεις, ο γυμναστής Πνάκας Πέτρος για την προσφορά του στον αθλητισμό από το μετερίζι του προπονητή και ο κύριος Τριανταφύλλου Στυλιανός για την προσφορά του στο Αργυροπούλι και στην Αυτοδιοίκηση.
τυρναβος
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ'
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον ,όμως, όλων των παρισταμένων εστιάστηκε στις προσχωρήσεις στη “Δράση Πολιτών” που ανακοίνωσε ο κ. Ροντούλης.Συγκεκριμένα ο κ. Ροντούλης καλωσόρισε στην παράταξή του τον Τοπικό Σύμβουλο Ροδιάς κ. Εμμανουήλ Βασίλη, τον υποψήφιο βουλευτή της Κοινωνικής Συμμαχίας κ. Κουβέλα Νίκο, τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων, κ. Μπαϊραχτάρη Αργύρη, τον Αμπελωνίτη κ. Αθανάσιο Κατσάνη (Τυρναβίτικα Νέα) και τον Τυρναβίτη κτηνοτρόφο κ. Αθανάσιο Τζιαφέτα.
ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ
Ο κ. Ροντούλης έκλεισε την εκδήλωση με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την παράταξή του.Χαρακτηριστικά είπε:
” Οι πολίτες μάς περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κόσμου από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου δείχνει την πολιτική βαρύτητα της “Δράσης Πολιτών” και αποτελεί προάγγελο νίκης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Οι δημότες βλέπουν μια μικρή επανάσταση να συμβαίνει στον Δήμο με τις παρεμβάσεις της “Δράσης Πολιτών” και εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε.Θα δημιουργήσουμε έναν Δήμο κόσμημα, στον οποίο αξίζει να ζουν οι νέοι ιδιαίτερα του τόπου μας”.
ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, εκ μέρους του Περιφερειάρχη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ξηρομερίσιος Ανδρέας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάππας Θεόδωρος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ρίζος Μάριος, ενώ οι ιερείς του Αγ. Ιωάννη Τυρνάβου, του Αγ. Δημητρίου Τυρνάβου και της Παναγίας του Αμπελώνα ευλόγησαν την κοπή της Βασιλόπιτας και ευχήθηκαν το καλύτερο στη “Δράση Πολιτών”.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε, με μεγάλη επιτυχία, η κ. Καλπαχίδου Μαρία.
     Ξηρομερίσιος Ανδρέας

ΛΑΠΠΑΣ           ΡΕΒΗΣΙΟΣΒίντεο

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία και Βίντεο Θεσσαλία TV – φώτο Τυρναβίτικα Νέα