Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνάντηση με τον νέο Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Αχιλλέα Τζουβάρα είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Τζουβάρα και της πρόσφατης προαγωγής του. Στη συνάντηση τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπήρξε τα τελευταία χρόνια και η καλή επίδοση της Θεσσαλίας στην πρόληψη κατά των πυρκαγιών. Μετά το τέλος της συνάντησης έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Κώστας Αγοραστός: «Να συγχαρώ τον Υποστράτηγο πλέον κ. Τζουβάρα, αλλά και να τον ευχαριστήσω γιατί τον χρόνο που πέρασε η Θεσσαλία ήταν η περιφέρεια με τα λιγότερα περιστατικά. Όπου αυτά υπήρξαν η παρέμβαση ήταν άμεση και επιτυχημένη και έτσι δεν θρηνήσαμε ούτε θύματα ούτε ζημιές στο περιβάλλον και στις περιουσίες των ανθρώπων. Στο πρόσωπο του κ. Τζουβάρα να ευχαριστήσω το σύνολο των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος που με αυταπάρνηση υπηρετούν το καθήκον τους. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και όλες οι Περιφέρειες έχουμε εξασφαλίσει μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 πόρους για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος με μηχανήματα και εξοπλισμό έτσι ώστε να γίνεται καλύτερα το έργο του. Καλή επιτυχία στο πόστο που αναλαμβάνει και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει γιατί είναι ένας εξαίρετος αξιωματικός».

Αχιλλέας Τζουβάρας: «Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για τα καλά του λόγια και για τη συνεργασία. Με τη βοήθεια του κ. Αγοραστού στα δύσκολα, είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα όλων των εποχών για τη Θεσσαλία και τον Θεσσαλό πολίτη. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να μην υπάρχουν σοβαρά περιστατικά όπως δεν υπήρξαν φέτος»

περιφερεια θεσσαλιας