35 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στη Λάρισα.

Εξιχνιάστηκαν (35) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων από οικίες, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στη Λάρισα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών και σε δύο αγνώστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών, από τους οποίους τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 21 έως 27 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 26 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος δύο, αγνώστων μέχρι στιγμής, συνεργών τους.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από (04-01-2017) έως (25-03-2017) στη Λάρισα, οι δράστες διέπραξαν συνολικά (35) περιπτώσεις κλοπών από οικίες ισάριθμων ημεδαπών, (27) τετελεσμένων και (8) σε απόπειρα, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας (94.800) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (4.140) ευρώ, τρία κλειδιά αυτοκινήτων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.