Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών (Φώτο)

Μουσική Σχολή Δήμου Τεμπών

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών στην δημοτική βιβλιοθήκη Συκουρίου   παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου του  Αντιδημάρχου  κ.Αστέριου Σαίτη ,του δημοτικού συμβούλου κ.Κώστα Νταφούλη του προέδρου Δημοτικής Κοινότητας κ.Γεώργιου Καλότυχου και του αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρου Ζάρρα .

ΠΙΤΑΣ - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών (Φώτο)

Την έναρξη αυτής της εκδήλωσης έκανε ο διευθυντής της μουσικής σχολής κ.Χρήστος Κτιστάκης όπου μίλησε  για το έργο της σχολής καθώς και για την δουλειά που επιτελεί η φιλαρμονική του δήμου Τεμπών .

IMG 9184 - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών (Φώτο)

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας απο τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο με τον διευθυντή της σχολής κ.Χρήστο Κτιστάκη και τους καθηγητές κ.Χρήστο Βλαχοστέργιο,κα Χριστίνα Κάστρου,κα Πόπη Τσόκανου και Αφεντούλα Παπαλιόλιου,στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών  πέραν από τις ευχές προς όλους αναφέρθηκε για το έργο που κάνουν οι καθηγητές τις μουσικής σχολής και δήλωσε οτι η μουσική σχολή είναι ένα ιστορικό κύτταρο του πολιτισμού στο Δ.Τεμπών . Έχει γράψει τη δική της ιστορία στο τόπο και η παρουσία όλων εδώ σήμερα δείχνει ότι έχει κερδίσει τις καρδιές μας.

ΠΙΤΑΣ ΤΕΜΠΩΝ - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών (Φώτο)

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13498 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*