Βόλος – Φωτιά άφησε άστεγη τετραμελή οικογένεια.

Βόλος – Φωτιά άφησε άστεγη τετραμελή οικογένεια.

Ξεσπιτώθηκε μια τετραμελής οικογένεια στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν το σπίτι της καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από το τζάκι, το οποίο ξέχασαν αναμμένο όταν έφυγαν βιαστικά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας (που είναι άνεργος) έλειπε από νωρίς από το σπίτι, καθώς έψαχνε για δουλειά. Ομως η σύζυγός του αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα μαζί με τα δύο παιδιά τους, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συγγενικά της πρόσωπα ότι ο αδελφός της είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς!

Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε, μέσα στην αγωνία της η γυναίκα ξέχασε να σβήσει το τζάκι που είχε ανάψει νωρίτερα για να ζεστάνει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να μην αργήσει να συμβεί το κακό. Οι σπίθες που ξεπήδησαν από τη φωτιά έπεσαν πάνω στο χαλί, με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκταθούν αμέσως σε όλο το σπίτι.


Εννέα πυροσβέστες

Οι γείτονες της οικογένειας, βλέποντας τις φλόγες να ξεπηδούν από τη στέγη και τα παράθυρα, ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες. Για την πυρκαγιά ειδοποιήθηκε και το αντρόγυνο, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έμεινε άστεγο από τη μια στιγμή στην άλλη.

φωτιά σπίτι - Βόλος - Φωτιά άφησε άστεγη τετραμελή οικογένεια.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Βόλος - Φωτιά άφησε άστεγη τετραμελή οικογένεια.
Θεσσαλία