Ημέρα τιμής και μνήμης εθελοντών αιμοδοτών του Αμπελώνα. (Φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ” οι καθιερωμένες πλέον και από το καταστατικό προβλεπόμενες εκδηλώσεις του για την Τοπική Ημέρα Γιορτής, Τιμής και Μνήμης των αιμοδοτών του Αμπελώνα και της περιοχής, που γίνονται κάθε χρόνο την 4η Κυριακή του Νέου Έτους.
Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο ομαδικός εκκλησιασμός των εθελοντών αιμοδοτών και φίλων της αιμοδοσίας του Αμπελώνα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου με επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες αιμοδότες και αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή αιμοδοτών.
Στη συνέχεια και στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΓΑΖΕΤΑΣ” στο άλσος της Γιορτής Κρασιού έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Εκεί, ο γραμματέας του Δ.Σ. κ. Μάριος Κουκουβίνος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.
Ακολούθησε η καθιερωμένη ευχή της εκκλησίας για το Νέο Έτος από τον προϊστάμενο του Ι.Ν. της Παναγίας π. Νεκτάριο Φωκίδη, ο οποίος αμέσως μετά, μαζί με το χαιρετισμό του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για το έργο και την προσφορά του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στην τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Απ. Παπαϊωάννου παρουσίασε τα πεπραγμένα και τα οικονομικά του Συλλόγου για το έτος 2017 και η γραμματέας της Ε.Ε. διάβασε την απόφαση του ελέγχου και της έγκρισης αυτών.
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές από το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παν. Σαρχώση, το Βουλευτή Λάρισας κ. Κώστα Μπαργιώτα, τον Π. Σ. κ. Αθανάσιο Παιδή, ως εκπρόσωπο του Παριφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και την αιματολόγο γιατρό κ. Μαίρη Βασιλούδη, ως εκπρόσωπο της Διευθύντριας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Μαίρης Χατζητάκη. Όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο και την προσφορά του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στο κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκαν να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει στην κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον.
Μηνύματα με συγχαρητήρια και ευχές έστειλαν και οι Βουλευτές κ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες.
Εκτός από τους παραπάνω στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Νταβαρούκας, Στέλιος Ροντούλης και Θεόδωρος Λάππας,εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου, που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από όσα είδε και άκουσε στην εκδήλωση αυτή του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ”.
(Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση αυτή)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΠΙΤΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

εθελοντών αιμοδοτών

«Η Ελπίδα»

 αιμοδοτών του Αμπελώνα

αιμοδότες

αιμοδότες

αιμοδότες ΠΙΤΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ