Πλήθος γυναικών σε εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τεμπών (Φώτο)

Το Κέντρο Κοινότητας και το  Κεπ Υγείας του Δήμου Τεμπών διοργάνωσαν εκδήλωση  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα  στην αίθουσα του Δημαρχείου Γόννων με θέμα:

«Ο πολύπλοκος ρόλος των γυναικών » με ομιλητές τους κοινωνικούς Λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία.
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ
Συντονίστρια της εκδήλωσης η τοπική αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για το Κέντρο  Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας η  κα.Γεωργία Τσιόπα όπου ευχαρίστησε τις γυναίκες του χωριού για την αποδοχή της πρόσκλησης να παραβρεθούν στην εκδήλωση και στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

ΤΕΜΠΗ

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας με παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου όπου απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό και μίλησε για τις νέες δομές του δήμου, του Αντιδήμαρχου  Μακρυχωρίου κ. Στέλιου Σαίτη, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας  Γόννων κ. Γεώργιο Μπανιώρα και του προέδρου  του κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπροεδροθ του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρο Ζάρρα καθώς την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού Πατέρες Ιωάννης και Παύλος.

Κώστας Κολλάτος: θα είμαστε  δίπλα σας ως δημοτική αρχή ,η πόρτα του γραφείου μου θα ειναι πάντα ανοιχτή για να εισακούσω οποιοδήποτε πρόβλημα, εισήγηση ή παράπονο.

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Στην σημερινή πολυπολιτισμική κοινωνία, ο ρόλος της γυναίκας ο τόσος σημαντικός μέσα στην οικογένεια γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, όλο και πιο δύσκολος. Στην διπλή της ιδιότητα ως γυναίκας και συζύγου έχει προστεθεί από τον προηγούμενο αιώνα και η ιδιότητα της ως εργαζομένης, ενώ η κύρια αποστολή της ως μητέρας, έγινε ακόμα πιο απαιτητική.

ΤΕΜΠΩΝ ΔΗΜΟΣ

Παρόλο τον πολύπλοκο ρόλο της η γυναίκα δεν ξεχνά να συμμετέχει σε τέτοιου είδους δρώμενα και αυτό φάνηκε με το πλήθος γυναικών που παρευρέθησαν στον χώρο του Δημαρχείου και το τέλος της εκδήλωσης έκλεισε με τραγούδια και χορό .

ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ