Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δ.Τεμπών.

 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 το πρωί στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δ.Τεμπών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας για το νέο έτος 2018. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να απολαύσουν το καφεδάκι τους μαζί με τον Δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος ευχήθηκε καλή χρονιά στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ καθως και την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Τρίτη Ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και τη αξιέπαινη συνεισφορά της  στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα σήμερα.

Ως  Δημοτική αρχή θα ειμαστε δίπλα σας σε οτι χρειαστείτε,σε αυτο το σημείο να ευχαριστήσω το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και του ΚΑΠΗ που στηρίζουν  αυτην την προσπάθεια και ειναι δίπλα σας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη  ο Αντιδήμαρχος  κ.Αχιλλέας Διψάνας όπου απεύθυνε και χαιρετισμό ,ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης  ,οι Δημοτικοί Συμβουλοι Βασίλειος Ζάχος  ,Ευθύμιος Μπουζέκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης όπου απεύθυνε και χαιρετισμό , ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας,μέλη τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .
τεμπων
τεμπων