Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 το πρωί στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δ.Τεμπών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2018. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να απολαύσουν το καφεδάκι τους μαζί με τον Δημοτική αρχή.
Ο Δήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος ευχήθηκε καλή χρονιά στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ καθως και την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Τρίτη Ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και τη αξιέπαινη συνεισφορά της στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα σήμερα.
Ως Δημοτική αρχή θα ειμαστε δίπλα σας σε οτι χρειαστείτε,σε αυτο το σημείο να ευχαριστήσω το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και του ΚΑΠΗ που στηρίζουν αυτην την προσπάθεια και ειναι δίπλα σας .

