Νέα διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00 – 14:00Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Κορινθίας ανωτέρας ποιότητος, φετινής εσοδείας  2017-2018  από ελιές ποικιλίας Μανάκι Κορινθίας, από την ΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .
Πατάτες από τον παραγωγό Απόστολο Οικονόμου από Καλλιπεύκη Λάρισας, σε συσκευασία 10,714 κιλών, (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .
Φασόλια ποικιλίας «ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ», από τον παραγωγό Χρήστο Στεργίου από Μικρολίμνη Πρεσπών σε συσκευασία 2,125 κιλών (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .

Φασόλια σούπας (μεγαλόσπερμα πλακέ), από τον παραγωγό Χρήστο Στεργίου από Μικρολίμνη Πρεσπών σε συσκευασία 1 κιλού (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .

Ρίγανη από την παραγωγό Νίκη Καρβουνάρη από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 250 γρμ. (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37)
Τσάι από την παραγωγό Νίκη Καρβουνάρη από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 200 γρμ. (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37)
Λιαστή ντομάτα από την παραγωγό Ευαγγελία Θεοδωροπούλου από Δασόλοφο Φαρσάλων, σε γυάλινη συσκευασία (βαζάκι) μικτού βάρους 530 γρμ, καθαρού βάρους 380γρ (όγκου 370 ml), (τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .

Φυσικός χυμός ρόδι από τον παραγωγό Χρήστο Αγγελή από Χλόη Μαγνησίας, στις εξής συσκευασίες:
* Ενός λίτρου (1lt),
* Μισού λίτρου (500ml),
(τις τιμές των προϊόντων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr ή στη Στέγη Αλληλεγγύης στην οδό Παναγούλη 37) .

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν την 1:00μ.μ., όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη”Στέγη Αλληλεγγύης” (Μανδηλαρά 37 & Παναγούλη) ή στο info@energw.gr .