ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΡΙΚΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ

Το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης κ. Αλέξιο στο κέντρο αποκατάστασης Αnimus, στην Λάρισα, όπου ευρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την αποκατάσταση της υγείας του. Οι δύο άνδρες είχαν θερμή συνομιλία μεταξύ τους και ο Μακαριώτατος ευχήθηκε τα καλύτερα στον Γέροντα Ιεράρχη και ταχείαν την αποκατάστασιν της υγείας του. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αρχιεπίσκοπο και του ευχήθηκε μάλιστα μπροστά σε όλους τους παρευρισκομένους για την επέτειο των δέκα ετών από της εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.
Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο υποδέχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, μαζί με τους Ιδιοκτήτες και Διευθυντές του Ιδρύματος, Αχιλλέα και Ιωάννη Νταβέλη, και όλο ασφαλώς το προσωπικό του πρότυπου αυτού κέντρου και όλοι ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την ευλογημένη αυτή επίσκεψη στον Σεβαστό Γέροντα και στο κέντρο Αποκατάστασης.

ieronimos animus 3 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

ieronimos animus 4 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

ieronimos animus 5 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

ieronimos animus 1 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑNIMUS
Λάρισα