Αγρότες βάζουν λεωφορείο από την επαρχία Τυρνάβου για το συλλαλητήριο ενόψει Agrotica

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο τις προσεχείς ημέρες με την ευκαιρία της 27ης διεθνούς έκθεσης «Agrotica» στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Αγρότες από Γιάννουλη, Αργυροπούλι, τον Τύρναβο, Αμπελώνα και Φαλάνη αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο της προσεχούς Πέμπτης, βάζοντας λεωφορείο για το συλλαλητήριο και καλούν αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζί τους.

Όσοι ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο:

Ρεβήσιος Νίκος: 6999442638

Φάνης Τραγάκης: 6981353059
Ειδικότερα, εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των τρακτέρ που η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ελλάδας θα «κατεβάσει» στο συλλαλητήριο της Πέμπτης, 1 Φεβρουαρίου, τρακτέρ τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανέρχονται σε 100. Υπενθυμίζεται ότι στη συντονιστική επιτροπή Αγροτών Ελλάδας εντάχθηκαν επαγγελματίες από Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Θεσσαλία και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωποι των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της 1ης Φεβρουαρίου (σσ. ημέρα των εγκαινίων της 27ης Agrotica, στις 19.00 από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου), επισήμαναν ότι το ραντεβού δόθηκε στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία της ΧΑΝΘ στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, όπως διευκρίνισαν, με την άφιξη των τρακτέρ από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας -ανατολική και βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα και Ημαθία- θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφού το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί, στη συμβολή των οδών Στρατού, Β. Γεωργίου, Ν. Γερμανού, Τσιμισκή και Αγγελάκη.