Λάρισα – Οι αγρότες στον κόμβο Πλατυκάμπου κλείνουν σήμερα τον δρόμο.

Σήμερα κλείνουν τον δρόμο οι αγρότες στον κόμβο Πλατυκάμπου Λάρισας και η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να ενισχύσουν και άλλο το μπλόκο τους. Επίσης καλεί τους φορείς του Νομού (Περιφέρεια, Δήμοι, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, ΓΕΩΤΕΕ, Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ, Εμπορικοί Σύλλογοι, Βιοτέχνες, Σωματεία και άλλοι φορείς) να εκφράσουν την συμπαράσταση τους σήμερα Κυριακή 28/1/18 και ώρα 1 το μεσημέρι με προσέλευση από τις 12 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στο Μπλόκο ως την λήξη της εκδήλωσης.


Ανακοίνωση από την Επιτροπή Μπλόκου Πλατυκάμπου

«Συνεχίζουμε τον αγώνα στο μπλόκο Πλατυκάμπου και καλούμε τους αγρότες να ενισχύσουν και άλλο το μπλόκο. Οι συκοφαντίες της κυβέρνησης και η προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού εντείνονται όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μπλόκων. Ξέρουμε ότι στον αγώνα μας έχουμε την συμπαράσταση των εργατών και αυτοαπασχολούμενων με τους οποίους έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινά προβλήματα.
Καλούνται οι φορείς του Νομού (Περιφέρεια, Δήμοι, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, ΓΕΩΤΕΕ, Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ, Εμπορικοί Σύλλογοι, Βιοτέχνες, Σωματεία και άλλοι φορείς) να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στο δίκιο αγώνα και στα αιτήματα επιβίωσης των αγροτών στο μπλόκο Πλατυκάμπου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι με προσέλευση από τις 12 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στο Μπλόκο ως την λήξη της εκδήλωσης.
Καλούμε επίσης τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον αγώνα μας την Κυριακή.»

ΕΟΑΣΝΛ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ