Θεσσαλία – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 08.00 ώρα της 26.01.2018 έως 11.00 ώρα της 27.01.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
—————
—————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών -Σύλληψη τριών ημεδαπών γυναικών

Συνελήφθησαν χθες (26-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 61, 58 και 57 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με το πρόσχημα της πώλησης εκκλησιαστικών εικόνων στο Βόλο την (23-01-2018), εισήλθαν σε οικία 78χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, ενώ την (25-01-2018) εισήλθαν σε οικία 85χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (26-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25-01-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. το οποίο είχε κλαπεί τις πρωινές ώρες της (26-01-2018) από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος πήρε το όχημα από 37χρονο ημεδαπό. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Το όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————–
—————————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
—————
—————————————————————–