Νυχτερινό σκι εκτός πίστας έκανε ο 23χρονος που σκοτώθηκε στα 3-5 Πηγάδια.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Ημαθίας, αλλά και η οικογένεια του Ακη Ψωμιάδη, ο οποίος έχασε την ζωή του κάνοντας σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια στην περιοχή της Νάουσας.

Παιδί από αθλητική οικογένεια, ο τερματοφύλακας του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι.

Ο 23χρονος αθλητής του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας Άκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πάει για νυχτερινό σκι στα 3-5 Πηγάδια, το βράδυ της Τετάρτης,

Ωστόσο, ο ίδιος σύμφωνα με το verianet.gr αποφάσισε να κάνει ορειβατικό σκι εκτός πίστας με αποτέλεσμα στην διαδρομή του να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο  Ακης Ψωμιάδης μεταφέρθηκε με την βοήθεια φίλων του στο ιατρείο του χιονοδρομικού και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου και κατέληξε.

Ανακοίνωση για τον χαμό του 23χρονου αθλητή εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης «παιδί» του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατός του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος το σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα Συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν και αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».
Για το Δ.Σ. του Α. Π. Σ. «Φίλιππος Βέροιας».

ΝΕΚΡΟΣ ΣΚΙΕΡ 3-5ΠΗΓΑΔΙΑ

Πηγή: verianet.gr/ thestival.gr