Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Δομή Γιάννουλης

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00, στη Δομή Γιάννουλης, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την καθιερωμένη Κοπή Πίτας του Νέου Έτους, τόσο για τους ωφελούμενους της Δομής όσο και για τους εργαζόμενους σ’ αυτή.
Με χαρούμενη διάθεση, συγκεντρώθηκαν όλοι στον χώρο υποδοχής του κεντρικού κτιρίου της Δομής, όπου η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου, κα Δήμητρα Ριζούλη, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και κλήρωσε τα δώρα στους τυχερούς της χρονιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Δ.Α.Κ. (Διοίκησης Αγωγού Καυσίμων) του Γ.Ε.Α., Θρασύβουλος Παγιούλας – Επγος, Ασπασία Μπακιρτζή – Ανθγος και Κωνσταντίνος Στεργιάκης – Εσμιας. Οι βραβευμένοι εθελοντές και σταθεροί φίλοι της Δομής, με τη σεμνότητα, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζει τις ένοπλες δυνάμεις του τόπου μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετέφεραν τις ευχές του Διοικητή και όλων των συναδέλφων τους και με χρήματα που συγκέντρωσαν οι ίδιοι, προσέφεραν δωρεά (ειδών επίπλου) για τις ανάγκες των εκπαιδευομένων του φορέα.
Ακολούθησε ένας λιτός και νόστιμος μπουφές, ενώ η απαραίτητη μουσική και ο χορός αποτέλεσαν τον επίλογο αυτής της ευχάριστης εορταστικής συνάθροισης.

GIANNOYLI_LARISAS

ΔΟΜΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΟΜΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ