Θεσσαλία: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 08.00 ώρα της 22.01.2018 έως 08.00 ώρα της 23.01.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
—————
——————————————————————————
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Συνελήφθη χθες (23-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια και να ηλεκτροδοτεί την οικία του, τοποθετώντας καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., χωρίς την μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα να μη καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (23-01-2018) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (175) γραμμαρίων καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————–
—————————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (23-01-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (23-01-2018) στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικού της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.