“Τους βγάζουμε από τον λήθαργο, μιλάνε και από πάνω”.

Η ανακοίνωση του κ. Στέλιου Ροντούλη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τυρνάβου «Δράσης Πολιτών»:

Μετά το δημοσίευμα του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιου Ροντούλη, συνεργείο εργατών του Δήμου Τυρνάβου μετέβη στην είσοδο του Αμπελώνα, από την πλευρά της Λάρισας , και καθάρισε την υποδειχθείσα περιοχή από τα διασκορπισμένα παντού σκουπίδια.

Ο σκοπός , λοιπόν , της δημοσίευσης επετεύχθη πλήρως.Η δημοτική αρχή της μειοψηφίας, επιτέλους, βγήκε από τον λήθαργο και έπραξε το αυτονόητο, για το οποίο μάλιστα οι πολίτες καταβάλλουν τα τέλη καθαριότητας.
Δυστυχώς, όμως , ο κ. Κουτσοδήμος θεώρησε σωστό να μας κατηγορήσει, γιατί δεν καθαρίσαμε εμείς την επίμαχη περιοχή και γιατί απαξιώνουμε τις προσπάθειες που γίνονται για να διορθωθούν ” τα κακώς κείμενα ” στον Αμπελώνα.
Στην πρώτη του αιτίαση δεν θα απαντήσουμε καθόλου, διότι την θεωρούμε φαιδρή.Όσον αφορά στη δεύτερη, όμως, πρέπει να του επισημάνουμε πως οι ίδιοι οι πολίτες διαμαρτύρονται και απαξιώνουν  τη δημοτική αρχή, θεωρώντας ατελέσφορο και ανεπαρκές το έργο της.
Η  “Δράση Πολιτών ” απλά δημοσιοποιεί την κρατούσα άποψη των κατοίκων του Αμπελώνα περί εγκατάλειψης, που μπορεί να ενοχλεί τον κ. Κουτσοδήμο, αλλά αντικατοπτρίζει καθαρά τα αισθήματα των κατοίκων για την ολιγωρούσα και μειοψηφούσα δημοτική αρχή.
Τέλος, η αντίδραση του κ. Κουτσοδήμου υπήρξε καρποφόρος ως προς τούτο:
Φανέρωσε ότι ο εμπνευστής της δράσης Stop…στο Stop είναι ο ίδιος ο κ. Κουτσοδήμος, διαφορετικά δεν θα έσπευδε να αντιδράσει αυτός στο δημοσίευμα του κ. Ροντούλη.
Για την έμπνευσή σας αυτή, εμείς σας συγχαίρουμε , κ. Κουτσοδήμε.
Οι πολίτες, όμως, κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια.
Μεγάλο έργο κάνετε.
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟ
ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Τύρναβος, 23/1/2018.