Τη δική του απάντηση δίνει ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος για τα κακώς κείμενα στον Αμπελώνα.

Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος στα Τυρναβίτικα Νέα.


Ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος, δίνει την δική του απάντηση σε όσους διαμαρτύρονται για την πτώση ενός κάδου ανακύκλωσης από τον δυνατό αέρα την παρασκευή που μας πέρασε.

Επίσης μας δίνει μία σειρά δράσεων της δημοτικής αρχής στην περιοχή του Αμπελώνα, καλώντας παράλληλα και τους δημότες να συμβάλουν σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως ήταν ο δυνατός αέρας.

ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

“Ενας κάδος έπεσε και έφυγαν 5 σακούλες και αμέσως βγήκαν οι καλοθελητές να υποστηρίζουν ότι εγκαταλείφθηκε ο Αμπελώνας. Εχουμε 15 μέρες που καθαρίζουμε αυλάκια, φτιάχνουμε δρόμους, μέσα στον Αμπελώνα, κάνουμε διανοίξεις αγροτικών δρόμων. Μαζέψαμε τα δένδρα που έπεσαν από τον αέρα, σε όλο το δήμο και ειδικά σε πάρκα και σχολεία.

Τρέχει όλος ο δήμος για να μαζέψει σκουπίδια από τους αναποδογυρισμένους από τον αέρα κάδους, καθαρίσαμε τα φύλλα μπροστά από τις εισόδους των καταστημάτων.

Αυτό είναι εγκατάλειψη του Αμπελώνα;

Και αφού κάποιοι είναι τόσο ευαίσθητοι και εμείς τόσο αναίσθητοι γιατί δεν έσπευσαν να σηκώσουν τον κάδο και να ξαναβάλουν μέσα στον κάδο τις σακούλες. Ήταν τόσο δύσκολο;

Οταν βρίσκουν χρόνο να βγάλουν τη φωτογραφία γιατί δεν θυσιάζουν δυο λεπτά για να διορθώσουν το πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς όλοι θέλουμε έναν δημοτικό υπάλληλο δίπλα μας για να διορθώνει ακόμη και στις έκτακτες συνθήκες τα προβλήματα..

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας.

Καθαρίζουμε αυλάκια γεμάτα σκουπίδια, οικόπεδα είναι γεμάτα χόρτα αφού δεν φροντίζουν να τα καθαρίσουν οι ιδιοκτήτες τους, υπάρχουν χωράφια που οι ιδιοκτήτες πούλησαν το χώρα και έχουν μετατραπεί σε χωματερές τις οποίες καθαρίζουμε κάθε εβδομάδα, αφού η εύκολη λύση για πολλούς είναι να πετάνε εκεί τα απορρίμματά τους αδιαφορώντας για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία;

Εμείς κάνουμε έναν καθημερινό αγώνα για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και ακούμε ότι εγκαταλείφθηκε ο Αμπελώνας. Ελεος”

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ