Χωρίς σήμα τα κινητά τηλέφωνα στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Πολλές δεκάδες χιλιάδες πολίτες από πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα, «Η Μακεδονία Είναι Ελλάδα», βρέθηκαν στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές υπολόγισαν τον κόσμο σε πάνω από 500.000 και πολλοί ξαφνιάστηκαν γιατί τα κινητά τηλέφωνα  δεν είχαν σήμα στο συλλαλητήριο.

Όπως μας ανέφεραν πολλοί αναγνώστες της σελίδας μας αλλά και από ίδιο το παρών που έδωσαν τα Τυρναβίτικα Νέα στο συλλαλητήριο, ήταν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν είχαν σήμα και ίντερνετ σε όλη την ακτίνα της συγκέντρωσης… Το σήμα επανερχόταν κανονικά μετά το ύψος της ΔΕΘ…! Το γεγονός αναφέρουν και πολλοί στην εκδήλωση στο Facebook για το συλλαλητήριο.

ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Όπως μάλιστα καταγγέλουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες:

  1. Έκλεισαν τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή απο το υπουργείο Συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
  2. 2.000 λεωφορεία από Στερεά Ελλάδα και οχι μόνο τα κράτησαν στο Καλοχώρι και από εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα πόδια μέχρι το συλλαλητήριο. Μιλάμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας, ηλικιωμένοι, νέοι, οικογενειάρχες ,μικροί, μεγάλοι ,ΑμΕΑ.
  3. Διαπιστώσαμε με λύπη όσοι παρεβρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα, ότι έριξαν εσκεμμένα τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανένα δίκτυο.
  4. Δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου κάποιο πάροχο δεδομένων στα κινητά του κόσμου, προφανώς να μην γίνονται κοινοποιήσεις και αναρτήσεις!
  5. Τα κανάλια, κυρίως η κρατική ΕΡΤ, που τα πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, δεν έδειξαν ούτε ένα πλάνο.
  6. Ποσο εσωτερικό ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ από το επίσημο Ελληνικό Κράτος; Ντροπή σε όλους εκεί που δίνουν αυτές τις εντολές και τα κανάλια έδειχναν:

ΕΡΤ1: Το αλάτι της Γης

ΕΡΤ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ

ΕΡΤ3 (ακριβώς δίπλα στη συγκέντρωση) Ποδοσφαιρικός αγώνας

Mega: Καταλάθος μπαμπάς (οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται και ζητούν την συμπαράστυαση του κόσμου, έπρεπε να κάνουν την… ΔΙΑΦΟΡΑ και να δείξουν εικόνα παίρνοντας την ζωντανή μετράδοση από το διαδίκτυο)

ΑΝΤΙ: Θα βρεις το δάσκαλο σου

Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια

Star: Traction

Σκάι: 9 μήνες

Όλα αυτά την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βούλιαζε με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!

Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης;

Πόσο φίμωτρο πια από τα “ελληνικά” κανάλια!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!