Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός σύλλογος Αμπελακίων (Φώτο)

Το Σάββατο το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και στην συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με καλή μουσική από την ορχήστρα του Αθανάσιου Καλούση .

Στην έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αναστασία Σερέτη  καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα και είναι δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου όπως επίσης  ευχαρίστησε ακόμη και τους χορηγούς της βραδιάς .


Στην συνέχεια ο πάτερ Βασίλειος ευλόγησε την πίτα και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας απο το ΔΣ του συλλόγου,τον Δήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Κολλάτο και τον Αντιδήμαρχο κ.Κώστα Τσεργά .
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος ευχήθηκε μια νέα δημιουργική χρονιά με επιτυχιές στον σύλλογο , μίλησε για έναν δραστήριο σύλλογο με όρεξη και μεράκι για δουλειά.Επίσης ανέφερε ότι στα στα πλαίσια τον δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώστας Νταφούλης και Δημήτρης Τσέτσιλας,ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας , ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,πρόεδροι τοπικών συλλόγων μέλη και φίλοι του συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ