“Κρίμα…! Ο Αμπελώνας εγκαταλείφθηκε”.

Επί δύο συνεχείς ημέρες, έγινα προσωπικά δέκτης έντονων παραπόνων από κατοίκους του Αμπελώνα, λόγω μιας ” χωματερής” που πάει να δημιουργηθεί στην είσοδο ακριβώς του Αμπελώνα, από τον δρόμο που έρχεται από τη Γιάννουλη.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Όπως πληροφορήθηκα από τους ενδιαφερόμενους δημότες, η δημοτική μειοψηφούσα αρχή δείχνει παντελή αδιαφορία, μολονότι ενημερώθηκε για την άσχημη εικόνα που επικρατεί στην είσοδο της πόλης από τα ανεξέλεγκτα σκουπίδια.
Είναι κρίμα.Το στολίδι του Δήμου Τυρνάβου, ο πανέμορφος Αμπελώνας με τον εξαιρετικό του κόσμο, βιώνει μια πραγματική εγκατάλειψη , λόγω της απύθμενης αδιαφορίας των υπευθύνων, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Καλώ, λοιπόν , τη δημοτική αρχή, για πολλοστή φορά, να ξυπνήσει επιτέλους και να αρχίσει να λειτουργεί, έστω στοιχειωδώς.Οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώνουν τη δική της ανικανότητα.Αναμένω τη Δευτέρα , το πρωί, τα σκουπίδια να έχουν περισυλλεγεί από το προαναφερόμενο σημείο και να έχει τοποθετηθεί, πλην του υφισταμένου κάδου ανακύκλωσης, και ένας κάδος συμβατικών απορριμμάτων.Είναι ντροπή η είσοδος του Αμπελώνα να εμφανίζει την τριτοκοσμική εικόνα των σχετικών φωτογραφιών.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Στέλιος Γ. Ροντούλης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“Δράση Πολιτών”.
Τύρναβος, 20/1/2018