Το κοινωνικό παντοπωλείο Δ.Τεμπών ευχαριστήσει την UNESCO.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά του τον Τοπικό Όμιλο για την UNESCO Ν. Λάρισας, και ιδιαιτέρος   την Δρ. Θεοδώρα Κάλλα (MA PhD), Πρόεδρο του Ομίλου και τις δύο Αντιπροέδρους, την κα Κωνστάντου Γραμματή  και Μαυρίκη Φρίντα,  για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για βοήθεια και αλληλεγγύη στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας, και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών με 180 κιλά κρέας. 

Ευχόμαστε από ψυχής να συνεχίσουν να υπάρχουν όμιλοι ή σύλλογοι  που δε μένουν μόνο στην πρόθεση αλλά κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και παραστέκονται στον καθημερινό αγώνα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας τόνισε «Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μου σ’ εκείνους που στέκονται δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου. Πιστεύω πως οι ευχές δεν αρκούν, χρειάζεται δράση και πράξη. Προσπαθούμε και ως ένα σημείο, νομίζω το πετύχαμε, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης στον δήμο μας και να καλλιεργήσουμε το πνεύμα της συλλογικότητας.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, τους επιχειρηματίες, τους φορείς και τους πολίτες όλων των ηλικιών που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας, έχοντας οι ίδιοι έντονο το αίσθημα της ευαισθησίας και αναγνωρίζοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία ,σκόρπισαν τη χαρά και το χαμόγελο στους αναξιοπαθείς συμπολίτες μας».

DHMOS TEMPON