5 κρίσιμα λάθη που γίνονται στις εταιρικές ιστοσελίδες

5 κρίσιμα λάθη που γίνονται στις εταιρικές ιστοσελίδες

Το SEO έχει εξελιχθεί σε μία ολόκληρη επιστήμη η οποία εξελίσσετε συνεχώς σύμφωνα με τις πιο τελευταίες εξελίξεις των αλγορίθμων, που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης (Search engines), για ανίχνευση (crawling) και αξιολόγηση μίας ιστοσελίδας.

Ο πιο δύσκολος «κριτής» είναι αδιαμφισβήτητα η Google, η οποία κατέχει το πιο πολύπλοκο αλγόριθμο και ελέγχει τις ιστοσελίδες με τις πιο αυστηρές παραμέτρους. Οι μηχανές αναζήτησης πλησιάζουν τους ανθρώπους και οι επαγγελματίες του χώρου (SEOs) κυνηγούν τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν επαγγελματίες (SEOs) που αφιερώνουν άπειρο χρόνο γράφοντας τις ιδέες τους, προσπαθώντας να προβλέψουν τις κινήσεις αυτών που κάνουν τις αλγοριθμικές αλλαγές και να ανακαλύψουν παράγοντες κατάταξης που πρόκειται να ενταχθούν. Υπάρχουν, όμως, και ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν να πλησιάσουν τον τρόπο σκέψης, ανάγνωσης, κατανόησης και επιλογής όσων πραγματοποιούν αναζητήσεις.
Είναι προφανές ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Φαίνεται πως όσοι παλεύουν να κατανοήσουν τις κινήσεις των ανθρώπων τα καταφέρνουν καλύτερα από όσους προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης μιας μηχανής που δε σκέφτεται. Με σωστές, «καθαρές» και επαγγελματικές τακτικές μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα εξαιρετικό SEO, χωρίς τακτικές «παγίδα» που στοχεύουν στο γρήγορο και απαγορευμένο SEO το οποίο αργά ή γρήγορα «τιμωρούν» οι μηχανές αναζήτησης.

πηγή: https://www.phoenixda.com

Phoenix Digital Marketing Agency
Μεγ. Αλεξάνδρου 31, Λάρισα
Τηλ. 6987221215
www.phoenixda.com
info@phoenixda.com

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 5 κρίσιμα λάθη που γίνονται στις εταιρικές ιστοσελίδες
Νομός Λάρισας