Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τεμπών

Τo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών το οποίο στεγάζεται στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι, ενίσχυσε για ακόμη μια χρονιά o ιδιοκτήτης της εταιρείας ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ Α.Ε. κος Απόστολος Καρκανιάς.

Τα στελέχη της εταιρείας δήλωσαν: «Θέλοντας όλα αυτά τα χρόνια να τιμήσουμε την υποστήριξη, τη συνεργασία και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας,η εταιρεία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να προσφέρει ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών. Ελπίζουμε η προσφορά μας αυτή να δώσει χαρά στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Την παραλαβή τροφίμων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας παρουσία της διευθύντριας της εταιρείας κας Βασιλικής Καρκανιά .

Ο κ.Ζάρρας στη δήλωση του ανέφερε οτι εκ μέρους της Διοίκησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεια του κ.Καρκανιά για την έμπρακτη ευαισθησία και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής χρειάζεται η ευαισθητοποίηση και η αρωγή όλων. Πρόσθεσε επίσης οτι καθημερινά συγκεντρώνονται τρόφιμα (κυρίως τυποποιημένα μακράς διάρκειας) όπως επίσης και παιχνίδια, βιβλία, γραφική ύλη, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη βρεφανάπτυξης, είδη ένδυσης κ.α.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών έχει ανοίξει τις πόρτες του και βοηθά 80 οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη, δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη, διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού και επομένως αδυνατούν να είναι αγοραστές από τα καταστήματα πώλησης προϊόντων.

ειδήσεις-τέμπη