Έκλεισε τις πύλες του το «Πάρκο των Ευχών».

Στους εθελοντές αλλά και το προσωπικό που εργάσθηκε για την επιτυχία της διοργάνωσης ήταν αφιερωμένη η χθεσινή βραδιά, με την οποία έκλεισε τις πύλες του το «Πάρκο των Ευχών».

Το Πάρκο που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα στις 8 Δεκεμβρίου, αποτέλεσε ένα τολμηρό εγχείρημα του Δήμου Λαρισαίων, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αποσπώντας παράλληλα θετικά σχόλια, παρά το γεγονός ότι “στήθηκε” σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στους εθελοντές, το προσωπικό του Δήμου Λαρισαίων που εργάσθηκε για την επιτυχία της διοργάνωσης όπως και τους εργαζόμενους στο Πάρκο, ευχήθηκε χθες βράδυ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ενώ επίσημη αποτίμηση της δημοτικής αρχής θα γίνει τις επόμενες ημέρες αφού προηγηθούν επαφές με εμπλεκόμενους φορείς με απώτερο σκοπό την καλύτερη διοργάνωση, του χρόνου.

Της χθεσινής εκδήλωσης, προηγήθηκε συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «The Swingin’ Cats» στη μεγάλη σκηνή. Με ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, με ένα χορευτικό πρόγραμμα σε ρετρό ατμόσφαιρα, το συγκρότημα ζωντάνεψε τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε παλαιότερες εποχές.

ειδήσεις-λάρισα

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία