Κιλελέρ: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ (χ/θ 331+000) το τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών, από τη Δευτέρα (08-01-2018) έως και (08-05-2018):

* αποκλείεται ο Κλάδος εξόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ – Νέο Περιβόλι, του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ.

Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα κινούμενα επί του Αυτοκινητόδρομου οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ / Νέο Περιβόλι, θα εξέρχονται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση, στον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου, θα κινούνται αρχικά στην Επαρχιακή Οδό Στεφανοβικείου – Πολυδαμείου με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο, εν συνεχεία επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα, μέχρι την Επαρχιακή Οδό Αγριοσυκιών – Καλαμακίου, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς Κιλελέρ και Νέο Περιβόλι.

* αποκλείεται ο Κλάδος εισόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Κιλελέρ – Νέο Περιβόλι προς Αθήνα (Λαμία), του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ.

Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Βελεστίνου μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα προερχόμενα οχήματα από Νέο Περιβόλι και Κιλελέρ με κατεύθυνση προς Αθήνα (Λαμία) θα κατευθύνονται, με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση στην επαρχιακή οδό Αγριοσυκιών – Καλαμακίου με κατεύθυνση προς Καλαμάκι, εν συνεχεία θα κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Βόλο, μέχρι τον Α/Κ Βελεστίνου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα (Λαμία).

ειδήσεις-λάρισας