Γεύματα αγάπης απο το Δήμο Λαρισαίων – Τυρναβίτικα Νέα

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων έχοντας στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων και την καταπολέμηση των παραγόντων που οδηγούν στη φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση, συνεχίζει την έντονη ανθρωπιστική της δράση, προσφέροντας δέματα αγάπης τις άγιες ημέρες των εορτών.

Πιο συγκεκριμένα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διανεμήθηκαν δέματα αγάπης και αλληλεγγύης σε πάνω από 100 άπορους, άστεγους και μοναχικούς ανθρώπους της πόλης μας, που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό φαγητό, αληθινές ευχές και την ελπίδα για ένα νέο καλύτερο και με χωρίς στερήσεις έτος.Τα εορταστικά δέματα
περιλάμβαναν παραδοσιακά εδέσματα,γλυκά και αναψυκτικά.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε εορταστικό γεύμα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην τραπεζαρία που λειτουργεί το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου στην οδό Μύρων 7. Το γεύμα ήταν δωρεά της εταιρίας catering του κ. Δριστέλλα.

Μια ευχάριστη εορταστική νότα στην ατμόσφαιρα έδωσαν η μουσική κομπανία του ΚΑΠΗ, που απαρτίζεται από τον κ.Ορκόπουλο , τον κ. Γκιόλβα , τον κ. Σωτηριάδη και τον κ. Καραβάνα.

Στο εορταστικό γεύμα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος σε θέματα ΚΑΠΗ κ. Κων/νος Τσιαούσης,και η Διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

ειδήσεις-λάρισα

ειδήσεις-λάρισα

ειδήσεις-λάρισα