ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΙΝ
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Με την παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ.Δημόκριτου Ζερβάκη, του Αντιπεριφερειάρχου κ. Αποστόλου Μπέμπη και πολλών ευλαβών Χριστιανών τελέσθηκε η θεία λειτουργία την Κυριακή μετά από την Γέννησιν του Χριστού 31 Δεκεμβρίου 2017, τελευταία ημέρα του έτους, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην Χαραυγή της Λάρισας.
Της Αρχιερατικής θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και συλλειτούργησαν μαζί του οι εφημέριοι του Ναού και ο πολυσέβαστος Γέροντας, π. Άνθιμος Αγιοπαυλίτης, ο οποίος με την συνοδεία πατέρων της εν Άθω Ιεράς Μονής του Αγίου Παύλου, προσεκόμισε τα Πάντιμα Δώρα των Μάγων στην Λάρισα.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος μίλησε για την θεολογία των Τιμίων Δώρων και τους βαθύτατους συμβολισμούς τους, ενώ ευχαρίστησε και τον πολυσέβαστο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Παρθένιο για την συγκατάθεσή του για το ευλογημένο αυτό ιερό προσκύνημα και κυρίως για την αγάπη του και την προσευχή του.

 

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts