Έκκληση για βοήθεια για την Άννα Καλώτη από την Ελασσόνα

Η Άννα Καλώτη είναι 33 ετών και είναι μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, πάσχει από εγκεφαλικό όγκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, επεκτεινόμενος στην αριστερή γεφυροπαρεγκεφαλική γωνία, είναι στέρεα προσκολλημένος στα κρανιακά νεύρα, στο εγκεφαλικό στέλεχος (σημείο που περνούν όλα τα νεύρα του σώματος) και περιβάλλει την αριστερή και δεξιά σπονδυλική αρτηρία.

Οι βλάβες, οι οποίες έχουν προκληθεί, είναι σπανιότατες και τα περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά λίγα. Λόγω των ιδιαίτερων αυτών ανατομικών συνθηκών η επέμβαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έγκαιρα, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κινητικού προβλήματος και κατά συνέπεια η σωματική αναπηρία.

Επίσης η ασφαλής και πλήρης αφαίρεση του όγκου, προυποθέτει ο χειρούργος να υποστηρίζεται από νευροφυσιολόγο, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επομένους για όλους αυτούς τους λόγους κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και ευελπιστούμε στην υποστήριξη και την αγάπη σας, γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Καλώτη Άννα – Τηλ. 694-1639320
Email: chris-anna@outlook.com.gr

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5045-052061-727
IBAN: GR 1801720450005045052061727
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ελασσόνα-νέα-ειδήσεις

πηγή: tinealarissa.gr