Τρόφιμα από την Intercom Foods στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών.

Τρόφιμα από την Intercom Foods στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών.

Δίπλα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η εταιρίας Intercom Foods του κ.Αστέριου Τζαγκούλη .
Ποσότητα ελιάς και κομπόστας που συσκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων .

Την προσφορά παρέλαβε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντωπολείου του Δ. Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας με τον υπάλληλο του Δ.Τεμπών κ.Κώστα Ζιώγα απο τον υπεύθυνος του τμήματος προμηθειών της εταιρίας κ. Ευάγγελο Σεβδελή.

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος  του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε την επιχείρηση που για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη  και ευχήθηκε η πράξη της Intercom Foods να βρει και άλλους μιμητές μεταξύ των επιχειρήσεων της περιοχής μας, ώστε να στηριχθούν οι συνάνθρωποι μας που αυτές τις ημέρες χρειάζονται την βοήθεια μας .

τεμπών τρόφιμα2017 - Τρόφιμα από την Intercom Foods στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Τρόφιμα από την Intercom Foods στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών.
Λάρισα