Με F 16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έφτασε στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης ο Αγιος Βασίλης.

Όπως ο ίδιος ο αγαπημένος Αγιος των παιδιών, εξήγησε στους δημοσιογράφους, «ο Ρούντολφ το ελαφάκι, φέτος πήρε πολλά κιλά και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ταξίδι από το Βόρειο Πόλο στην Λάρισα και έτσι φρόντισε η Πολεμική Αεροπορία και το ταξίδι έγινε με το F 16»

λάρισα-νέα

Στην πίστα της 110 Πτέρυγας Μάχης, τον Αγιο Βασίλη περίμεναν με ενθουσιασμό παιδιά του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, οικογενειών που στηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων, αλλά παιδιά νηπιακής ηλικίας που φιλοξενούνται στην δομη φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Η όμορφη αυτή δράση, που γίνεται στην Λάρισα την τελευταία τριετία, διοργανώθηκε από τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

LARISA-NEWS

Ευχές για όμορφη και δημιουργική χρονιά, εστιάζοντας παράλληλα στην στενή σχέση και συνεργασία 110 Π.Μ και Δήμου Λαρισαίων, επεσήμαναν ο διοικητής της 110 Π.Μ Σμήναρχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης.

F16-LARISA-CRISMAS

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *