Λάρισα: Βοήθεια σε 500 οικογένειες της πόλης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, 2800 οικογένειες από το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

– Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου σε συνεργασία με φορείς, επιχειρήσεις και απλούς πολίτες στηρίζουν οικογένειες της πόλης τις μέρες των γιορτών!
– Βοήθεια σε 500 οικογένειες της πόλης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, 2800 οικογένειες από το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων εν όψει των γιορτών στηρίζει τους συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, άνεργους, άστεγους, υλοποιώντας πλήθος προγραμμάτων και δράσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν ολιστικά ανάγκες διαβίωσης.
Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου αυτές τις μέρες των γιορτών διανεμήθηκαν ήδη πεντακόσια δέματα, σε οικογένειες της πόλης.
Παράλληλα τις προηγούμενες μέρες και στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ μοιράστηκαν τρόφιμα και άλλα βασικά είδη σε 2800 οικογένειες στα όρια του Δήμου Λαρισαίων και σε 4700 οικογένειες στα όρια του Νομού.
Υπενθυμίζεται πως η ένταξη στις κοινωνικές δομές και προγράμματα του Δήμου γίνεται βάση οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων και μετά από κοινωνική έρευνα των κοινωνικών λειτουργών της Υπηρεσίας.
Και βέβαια στην προσπάθεια αυτή του Δήμου κυρίαρχο είναι το πνεύμα αλληλεγγύης και η έμπρακτη υποστήριξη επιχειρήσεων, φορέων και απλών πολιτών.

larisa-dhmos-trofima